top of page

DAMSKI KOTIČEK

BUSINESS STYLE - MAKE-UP
(150 min)​​


Za vse uspešne, poslovne ženske, ki potrebujete svež in hkrati dovolj konzervativen izgled, ki bo prepričal še tako pomembnega poslovnega partnerja.
Naučile se boste tudi majhnih zvijač, kako se lahko iz dnevnega make-upa, z dodatkom ličil, prelevite v čutno in zapeljivo damo na vaših izbranih večernih dogodkih.


150€

 

 

 

 

 

 


BUSINESS STYLING & MAKE-UP


Pri vašem konzervativneu izgledu je izrednega pomena tudi vaša garderoba. Katere barve izbrati? Kakšen kroj vam pristaja? Pomembna je tudi dolžina kril ter kakšne hlače nosite. Ali vaši postavi ustreza teliran suknjič, ali pa vam bolj pristojijo ležerni, padajoči kroji?
Vse to in še več boste izvedele, če se boste udeležile predavanja in praktične delavnice ter s tem morda v vaši omari odkrile, da je tudi kakšen star kos oblačila odličen, z novim, svežim dodatkom ter s pravilno uporabo le-tega. Ugotovile boste, da tudi nekaj let star kostim lahko nosite drugače.
Piko na I pa bo dodal primeren make-up, ki pristoji vaši osebnosti, položaju ter temperamentu.

Vaše cenjene prijave in povpraševanja sprejemamo na:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PERSONAL SHOPPER


Za zares oseben ter izjemno diskreten pristop k vašemu novemu izgledu, pa je na voljo Personal Shopper.
Kaj to pomeni?
Pomagali vam bomo, da vaše garderobne omare, oz. garderobne sobe "spravimo v red".
Vaša oblačila uredimo pa stilih, barvah ter namenu uporabe. V primeru, da kakšen kos vaše garderobe ni več primeren, ga bomo izločili in nadomestili z novimi, boljšimi ter bolj primernimi kosi oblačil. Seveda, s predhodnim pogovorom z vami in s spoznavanjem vaših želja, potreb ter skladno z vašim statusom v družbi.  S tem bomo vaš stil oblačenja dvignili na višjo raven. Predlagali vam bomo tudi, kakšna je primerna barva, oblika in dolžina vaših las ter vam svetovali pri nakupu in uporabi make-upa. Vsemu temu bomo dodali tudi urico ali dve za spoznavanje osnovnih "dress code" zakonov ter pravilnih protokolarnih znanj v diplomaciji.

Vaše cenjene prijave in povpraševanja sprejemamo na:

bottom of page